Skip to main content
BOSTEDET DYSSEMOSEN

Et frirum med fokus på fællesskab for udviklingshæmmede voksne


Vi arbejder med glæde, værdighed og fællesskab

Er du relateret til en udviklingshæmmet voksen, og leder du efter et bosted, hvor vedkommende kan bo og leve en meningsfuld tilværelse? Så er Bostedet Dyssemosen det sted, du leder efter. Vi tager os af, støtter og skaber fantastiske rammer for udviklingshæmmede voksne, der trives i naturen og som en del af fællesskaber.

Vores bofællesskab ligger i Vordingborg, men vi har gennem tiden haft beboere fra resten af Sjælland og hele Danmark. Vi har stor erfaring med at skabe et rum, hvor udviklingshæmmede voksne får lov til at bidrage, nyde naturen og trives i vores smukke omgivelser. Vi mener, at humor, glæde, værdighed og fællesskab er essentielt for alle mennesker – og det finder vores beboere derfor altid på Bostedet Dyssemosen.

Et selvforsynende bosted med en aktiv hverdag

Med et utroligt kompetent og specialuddannet personale har vi gode forudsætninger for at forså vores beboere og deres behov. Det giver os gode forudsætninger for at skabe de absolut bedste rammer for hver enkelt beboer på bostedet.

Vi ønsker at drive et sted for udviklingshæmmede voksne, der har det bedst, når de er aktive, sammen med andre og ikke mindst ude i naturen. Derfor er vores botilbud placeret i de skønneste omgivelser på en gård, hvor vi også har kaniner, gæs, får, ænder og høns, som beboerne hjælper med at passe. Vi har også en stor køkkenhave samt en mindre frugtplantage, og hele bofællesskabet er derfor selvforsynende med egne grøntsager og frugter.

Kontakt os og hør mere om vores frirum for udviklingshæmmede voksne

Ønsker du at høre mere om vores botilbud for udviklingshæmmede voksne, så skal du endelig bare kontakte os. Vores botilbud er tilmed underlagt Servicelovens paragraf 107, 108 og 104, og vi tager derfor også godt imod offentlige anbringelser og henvisninger.

Kontakt os, hvis du har spørgsmål eller vil reservere en plads.