Skip to main content
BOSTEDET DYSSEMOSEN

Botilbud for henvisninger efter Serviceloven § 107, 104 & 108


Er du ansvarlig for at finde et botilbud til en udviklingshæmmet voksen, der er henvist efter Serviceloven § 107, 108 eller 104? Så kan vi ved Bostedet Dyssemosen tage godt imod den henviste borger. Vores bosted er nemlig henvendt voksne med nedsat funktionsevne, der af den grund har brug for opsyn, pleje, aktivering og samvær.

Vores bofællesskab ligger i naturlige, skønne omgivelser i Vordingborg, men vi tager imod kommunalt henviste borgere fra det øvrige Sjælland samt resten af Danmark. Her sørger vores dygtige og imødekommende personale for, at vores beboere trives og deltager i det aktive, sociale og ikke mindst sjove liv, vi lever her på gården.

Hvem er omfattet af Serviceloven § 107, 104 & 108

Servicelovens § 107, 108 og 104 omhandler kommunale henvisninger af personer med nedsat fysisk eller psykisk funktionsevne. Servicelovens § 107 er en henvisning til midlertidige ophold med omfattende støtte og hjælp til daglige gøremål, mens § 108 er en henvisning til et længerevarende ophold. § 104 henviser til aktivitets- og samværstilbud, der skal forbedre borgerens personlige færdigheder og livsvilkår.

Da vi tager imod beboere på baggrund af Servicelovens § 107, 108 og 104 har vi både beboere på døgnpladser og dagtilbud. Vores beboere tager del i en lang række aktiviteter, heriblandt den daglige drift af gården, hvilket inkluderer dyrepasning, havearbejde, vedligeholdelse og et månedligt beboermøde, hvor vi diskuterer stort og småt. Derudover har vi et stort udbud af fritidsaktiviteter, så som festivaler, kreative værksteder, boldspil, bålhygge, spil og meget, meget andet.

Kontakt os og reservér en plads

Ønsker du at reservere en plads til en person, der er henvist efter Servicelovens § 107, 108 eller 104, eller vil du høre mere om vores aktiviteter og dagligdag? Så er du meget velkommen til at kontakte os. Vi tager med glæde imod udviklingshæmmede voksne fra hele landet, såfremt vi har plads, og vi ønsker at bidrage til alle beboeres trivsel, udvikling og følelse af fællesskab.